Media

STORM in de media

STORM London in de Grazia

STORM staat voor de 2e keer in een maand in de Grazia! 

Het wekelijkse tijdschrift Grazia is de meest actuele, inspirerende en veelzijdige mode-glossy van Neder­land. Lees elke week exclu­sieve interviews, celebritynieuws, de beste shopping en beauty tips en emotionele real life verhalen.

- Het blad Grazia is de nr. 1 fashion weekglossy
- Winnaar Tijdschrift van het Jaar!

STORM London staat met de Rizo XL Gold in de Grazia Shopping. Met meer dan 266.000 vrouwelijke lezers een zeer mooie publicatie.

 

foto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORM London in familieblad Ditjes & Datjes

Ditjes & Datjes is een gezellig familieblad dat maandelijks verschijnt. Je kunt het gratis verkrijgen in 380 winkels. Het bevat interviews met bekende en minder bekende mensen en artikelen die voor het hele gezin het lezen waard zijn. Het magazine heeft een oplage van 650.000 exemplaren.

 

Collage

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

STORM London in Weekblad Party

Party staat niet voor niets bekend als het brutaaltje onder de bladen. Elke week voorzien zij hun lezers van de heetste nieuwtjes. Party is een weekblad dat wordt verspreid via losse verkoop (zowel in binnen- als in buitenland), leesportefeuilles en abonnementen. Party behoort tot het gossip segment en schrijft met name over bekende Nederlanders uit de wereld van de showbizz, royalty, soaps, politiek en uiteraard mode. Party is uniek en heeft een geheel eigen insteek. Met een verspreiding van 93.814 exemplaren een mooie publicatie voor STORM.

Party

STORM London in puzzeltijdschrift Bingo!

Bingo! is het meest gevarieerde puzzel- en wintijdschrift van Nederland. Er staan verschillende puzzels in, als Zweedse puzzels en kruiswoordraadsels. In iedere Bingo! staan meer dan 90 prijzen die variëren van reizen tot televisies. Bingo! wordt verspreid door losse verkoop en als abonnement. Met een verspreiding van 61.000 exemplaren een mooie publicatie voor Storm. Leuk feitje is dat het horloge op de cover staat en onze campagne voor STORM op 2 pagina’s vertegenwoordigt staat.

Bingo

Publicatie STORM London Puzzelboekje Flair magazine

STORM London staat in het puzzelboekje van Flair!
Flair is het bekendste feel good-merk dat zich keer op keer blijft vernieuwen door in te spelen op wat er leeft bij haar doelgroep. Flair maakt het alledaagse leven sprankelend. Het vrolijke, eigentijdse gevoel is erg prettig. Flair is toegankelijk, positief en geloofwaardig. Met Flair ontspant de lezeres. Het is een cadeautje: ze herkent zichzelf in de verhalen, leeft mee en vindt inspiratie op elk gebied. Flair is blij en nieuwsgierig, het leukste van het gewone, de schoonheid van elke dag en klein geluk. Een warme, gezellige vriendin bij wie je je thuisvoelt. Met een gemiddelde oplage van 105.518 en een nettobereik van 519.000 vrouwen, een geweldige publicatie!

foto(10)

Publicatie STORM London Royalty magazine

Het tijdschrift brengt uitgebreide reportages over de Europese vorstenhuizen waarbij de nadruk zal liggen op de Nederlandse en Belgische koninklijke familie. Royalty onderscheidt zich van bestaande tijdschriften op dit gebied door een modernere aanpak en lay-out. Zo wordt de mode van de prinsessen onder de loep genomen, worden ook de schandalen belicht en zullen de royals ook van hun minder bekende kant worden getoond. Er zijn interviews met royals en uitgebreide reportages over de reizen van de Oranjes. Daarnaast is er aandacht voor mode en juwelen vanuit een Koninklijk perspectief. Deze full page pagina met STORM London erop noemen we dan ook een royale publicatie. Het bereik van Royalty magazine is 169.000 personen.

     STORM hele pagina in Royalty

Publicatie STORM London Margriet

Margriet verscheen voor het eerst in 1938 en heeft zich ontwikkeld tot een van de populairste vrouwenbladen. Margriet deelt emoties, ontspant en biedt een grote hoeveelheid aan (lifestyle) inspiratie. Het persoonlijke contact met de lezeres is het belangrijkste kenmerk van Margriet. Met een totaal aantal exemplaren van 231.660 zijn we dan ook ontzettend blij met deze STORM London publicatie!

Cover Magriet STORM

Publicatie STORM London Stijl & Allure magazine

Stijl & Allure komt als glossy magazine tweemaal per jaar gratis terecht bij de beter gesitueerden in 10 grote regio’s in Nederland. Het magazine wordt door Netwerk VSP verspreid middels een grondige segmentatie op welstandsklasse 1, waardoor de impact van uw boodschap nog groter wordt. Stijl & Allure bevat reportages over de goede dingen van het leven. Schitterende interieurs, boeiende interviews met ontwerpers van naam, uitgekiende woonideeen, zeer lezenswaardige reportages over bedden, sanitair, keukens, verlichting, maar ook reizen, mode, culinaire specialiteiten en architectuur. STORM London past zeer goed bij deze lezers. Met 2 STORM modellen, de STORM Rizo XL en STORM Slim zijn wij zeer blij met deze publicatie. Het aantal exemplaren is 80.000 magazines. 

 

Publicatie STORM Stijl & Allure magazine

Publicatie STORM London in Nouveau magzine

Het tijdschrift Nouveau staat in het teken van warmte, weelde en wegdromen; om uw leven luxe en elegant te maken. Reportages in Nouveau magazine ademen altijd kwaliteit uit en worden op een inspirerende manier gebracht. Nouveau is altijd vrouwelijk, warm en positief en klassiek met een eigentijdse uitstraling. De STORM Crystin past perfect bij deze omschrijving. Verspreiding: 54.563 per uitgave.

STORM Nouveau
 

Publicatie en interview Genevieve Productions en TimeTraders in vaktijdblad De Juwelier

Vaktijdblad De Juwelier verschijnt zes keer per jaar. Belangrijke redactionele thema’s zijn horloges, sieraden, diamanten, edelstenen, winkelinrichting, beveiliging, automatisering, marketing, evenementen en (inter)nationale vakbeurzen. Heel gaaf was het dan ook dat de Juwelier aandacht schonk aan de persborrel van STORM London, Shimla Jewellery en Haaven watches verzorgd door Genevieve Productions op een A3 pagina! Vakblad De Juwelier heeft een oplage van 3800 exemplaren.

 

 Interview GP de Juwelier

Publicatie STORM London op Fab

Fab is dé gids voor 35+ – vrouwen, het magazine zet sprankelende vrouwen in de schijnwerpers. In elke Fab komen sterke en sprankelende vrouwen aan het woord over psyche, relaties, werk en vriendschap. Ook in Fab: fashion, beauty, spiritualiteit, stedentrips, (uitgaans)adressen en lifestylenieuws. www.fabmagazine.nl heeft 13.000 unieke bezoekers per dag.

STORm Fab

Publicatie STORM London StyleToday.nl

Styletoday is de eerste fashion en beauty site in Nederland. Jouw dagelijkse portie fashion en beauty tips kun je hier vinden. Styletoday heeft 280.098 duizend bezoekers per maand. Styletoday.nl is een uniek online platform over mode en beauty voor vrouwen tussen de 25 en 45 jaar. Met de uitgebreide collectie die STORM London hanteert, kan STORM goed inspelen op de verschillende doelgroepen van de verschillende media.

STORM StyleToday

Publicatie STORM London in Topgear magazine:

TopGear Magazine is het grootste auto- en lifestyle magazine van Nederland. De hilarische en humoristische toonzetting van het gelijknamige tv – programma komt ook in dit maandelijkse magazine sterk naar voren. Het geweldige aan deze publicatie is dat de STORM Excalibur naast horloges zoals Audemars Piquet en Hublot is neergezet. Feit is dat de prijs een stuk lager ligt, maar de allure even hoog. Verspreiding: 48.165 per uitgave.

Cover TopGear magazine 

Publicatie STORM London Stars magazine

Wilt u alles weten over de buitenlandse sterren uit de film, televisie en muziekwereld? Dan is Stars wat voor u! Het blad zet de spotlights op sterren en geeft u informatie over de ‘rich and famous’. Ook loopt Stars voor op de trends op het gebied van mode, beauty en accessoires. Vind uw stijlhoroscoop en veel meer in Stars. STORM London wordt ook veel gedragen door nationale en internationale sterren, dus deze magazine past goed bij het imago van STORM London. Star magazine heeft een oplage van 14.000 exemplaren.

STARS cover 

 

Publicatie STORM London in Jackie magazine:

Jackie is de glossy met karakter: fashion, inner & outer beauty en human interest, gehuld in een smart en sexy verpakking. Jackie is stijlvol, een tikkeltje brutaal en bedrijft ‘grotemeisjesjournalistiek’. Luchtige onderwerpen, prangende kwesties of de nieuwste ontwikkelingen: Jackie zorgt altijd voor een intelligente, originele kijk op wat een vrouw beweegt, waarbij alles uit eigen ervaring wordt opgetekend. Jackie heeft 30.000 unieke bezoekers per dag.

STORM Jackie

Publicatie STORM London JFK magazine:

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modieuzer (maar wel altijd toegankelijk), origineler (alle verhalen en fotoshoots worden in opdracht van JFK gemaakt), breder en journalistieker. Ze werken met de allerbeste journalisten en fotografen van Nederland). JFK bestaat sinds september 2006 en heeft zich in de afgelopen vijf jaar ontwikkeld tot hét mannen – lifestyle – magazine van Nederland. JFK heeft een bereik van 20.000 unieke bezoeker per dag

JFK STORM

Publicatie STORM London Playboy.nl

Playboy is een erotisch getint tijdschrift, vooral bedoeld voor heteroseksuele mannen. De inhoud bestaat uit een aantal portretseries van blote vrouwen, met als klapstuk de ‘playmate van de maand’, met daartussen ook interviews met bekende personen en politieke of culturele analyses. Playboy.nl heeft dagelijks 2836 unieke bezoekers.

STORM playboy

Publicatie STORM London Cosmo 2x:

De liefde is bij Cosmopolitan één van de belangrijkste onderwerpen. Daarom vertellen ze je alles over mannen, seks en relaties en delen ze de ervaringen van hun andere lezeressen graag met jou. Maar je vindt ook elke maand super veel shopping, beautytips en interviews met celebraties in Cosmopolitan. De STORM horloges passen uitstekend bij deze lezeressen.

Cosmopolitan heeft 52.000 unieke bezoekers per maand.

STORM Cosmo 2 STORM cosmo