25 jarig jubilieum!

 

Dit jaar is STORM trots zijn 25 jarig bestaan in de horloge- en juwelenmarkt te vieren, dit is een mijlpaal in een ongelofelijk succesvolle reis.

STORM is opgericht in 1989 door man en vrouw, Steve Sun en Anna Lee, beide brachten een revolutie aan de horlogemarkt door het produceren van het eerste VK-bedrijf dat horloges verkoopt als een accessoire en gebruik maakt van materialen en designs die nooit eerder zijn gezien in horloge design.

STORM continueert als een privaat gerund bedrijf met Steve als Hoofd Designer en Anna als Sales en Marketing Director. STORM is daarom een van de weinige Britse fashion horloge merken die over is met een echte Britse herkomst, met nieuwe seizoens modellen die nog steeds worden ontworpen in het hoofdkantoor in Londen.

Tot op de dag van vandaag evolueert STORM, nu met horloges, sieraden, tassen, portemonnees, brillen, zonnebrillen en zelfs geuren. STORM heeft tevens samengewerkt met vele ontwerpers de afgelopen 25 jaar, zoals Julian Mc Donald in 2008. In 2009 introduceerde STORM zijn eerste premium horloge collectie, STORM Black, om de 20e verjaardag van het merk te vieren. De STORM Black collectie heeft prachtige high-end materialen zoals keramiek, saffier glas en precies Zwitsers uurwerk, het succes dat heeft geleid van 8 designs tot 21 designs vandaag.

Voor zijn 25 jarige jublieum introduceert STORM twee adembenemende speciale editie uurwerken voor man en vrouw. De man zijn Hydroxis heeft een verhoogde klok en een futuristisch geïnspireerd uurwerk. Voor het dameshorloge is STORM trouw gebleven aan zijn klassieke roots met de Centina, een bijzonder mooi vormgegeven horloge, met de kernmerkende STORM band in gepolijst staal met een traditioneel tijdloos design - tegelijk opgelicht door STORM zijn kenmerkende roterende ring.

STORM is trots om zijn 25 jarige jubileum te vieren en het merk is van plan het pad te volgen met innovatieve horloge ontwerpen voor nog zeker 25 jaar, terwijl het trouw blijft aan de herkomst van het merk: produceren van kwaliteit en mode geïnspireerde horloges die veel meer zijn dan simpelweg een horloge.